Dirigent

Dirigent

EEN NIEUWE TOEKOMST VOOR BRASSBAND APELDOORN: AFSCHEID VAN JAN BOSVELD EN VERWELKOMING VAN HENDRY VAN LOO

Het is met een mengeling van verdriet en dankbaarheid dat wij aankondigen dat onze dirigent, Jan Bosveld, na bijna 30 jaar afscheid neemt van Brassband Apeldoorn. Jan heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten op onze band en zijn gepassioneerde en inspirerende aanpak zal door velen worden gemist. We willen Jan van harte bedanken voor zijn jarenlange inzet en bijdrage aan Brassband Apeldoorn en wensen hem het allerbeste voor de toekomst.

Maar terwijl we afscheid nemen van Jan, kijken we ook vol verwachting uit naar de toekomst. Wij zijn blij om te kunnen aankondigen dat Hendry van Loo onze nieuwe dirigent zal worden. De komst van Hendry brengt Brassband Apeldoorn nieuwe energie en inspiratie.

Herfstconcert

Hendry is een gepassioneerd docent, dirigent en arrangeur. Hij heeft zijn opleiding (2e fase/master) afgerond aan de ArtEZ University of the Arts, is verbonden aan verschillende muziekverenigingen en is regelmatig gastdirigent bij verschillende orkesten en ensembles. Ook heeft hij een aantal arrangementen op zijn naam staan en is hij examinator/gecommitteerde voor de KNMO. Met zijn rijke muzikale achtergrond en ervaring is Hendry een waardige opvolger van Jan.

Wij verwelkomen Hendry van harte bij Brassband Apeldoorn en zijn er van overtuigd dat hij de band verder zal leiden naar grotere hoogtes. Laten we samen op weg gaan naar een nieuwe toekomst vol muziek en uitdagingen.